Urosaf, Prijevara? Negativna mišljenja, Forum, Ljekarna, Cijena, Gdje kupiti

Urosaf su tablete za potenciju koje su razvijene na bazi prirodnih sastojaka i namijenjene su poboljšanju kvalitete erekcije i povećanju seksualne sposobnosti muškaraca. Tablete Urosaf oni djeluju tako da potiču cirkulaciju krvi u genitalnom području, što pridonosi većem protoku krvi u penis i pomaže u postizanju jače, duže erekcije.

ProizvodUrosaf
Oblik💊Tablete
Prave recenzije⭐4,94 od 5 zvjezdica
DostupnostDa
Sastav proizvodaPrirodni aktivni sastojci

Može li nikotin uzrokovati erektilnu disfunkciju?

Nikotin  – bilo da se puši,  isparava  ili  žvače  – i  erektilna disfunkcija (ED)  usko su povezani. To se događa jer nikotin uzrokuje sužavanje krvnih žila i smanjuje cirkulaciju u cijelom tijelu, uključujući  penis  . Ograničenja u dotoku krvi u penis smanjuju sposobnost postizanja i održavanja erekcije, uzrokujući erektilnu disfunkciju.

Ovaj članak objašnjava kako nikotin utječe na tijelo i kako doprinosi erektilnoj disfunkciji. Također govori o drugim načinima na koje erektilna disfunkcija utječe na seks i nudi savjete o tome kako prestati pušiti jednom zauvijek.

Može li nikotin uzrokovati erektilnu disfunkciju? 

Nikotin je stimulans koji izaziva jaku ovisnost i nalazi se u duhanu. To je tvar koja stvara osjećaj ugode kada se puši,  isparava  , žvače ili koristi kao burmut.

Nikotin je također jak vazokonstriktor, što znači da uzrokuje stezanje krvnih žila, čime se smanjuje količina krvi koja teče u organe. 

Ostali kemijski toksini koje stvara dim cigarete smanjuju razinu spoja koji se zove dušikov oksid u krvi. To je spoj odgovoran za  vazodilataciju  (širenje krvnih žila), što omogućuje da penis nabubri krvlju tijekom  erekcije  . 

Tijekom vremena, kontinuirano suženje krvnih žila može uzrokovati njihovo ukrućenje, ponekad trajno. 

Vazokonstrikcija je jedan od glavnih mehanizama erektilne disfunkcije, posebice arteriogene erektilne disfunkcije karakterizirane su ograničenjem dotoka krvi u penis.

Ostali čimbenici koji doprinose uključuju disfunkciju živaca koji reguliraju seksualni odgovor i erekcije (neurogeni ED) i psihološke probleme koji utječu na  libido  i seksualnu želju (  psihogeni ED ). Ponekad je uključeno više mehanizama.

Urosaf

Što je to Urosaf i čemu služi?

Urosaf je dodatak za potenciju razvijen posebno za muškarce. Dolazi u obliku tableta i sadrži kombinaciju pažljivo odabranih prirodnih sastojaka koji poboljšavaju erekciju i povećavaju seksualnu sposobnost muškaraca. Urosaf Djeluje tako da potiče cirkulaciju krvi u genitalnom području, što pomaže u postizanju jače i dugotrajnije erekcije. Također može povećati libido, poboljšati kvalitetu erekcije i pružiti veću energiju i izdržljivost tijekom spolnog odnosa.

Namjena

Xtrazex se preporučuje koristiti u sljedećim slučajevima:

 • Erektilna disfunkcija: Ako imate poteškoća u postizanju ili održavanju erekcije dovoljne za zadovoljavajući spolni odnos,Urosaf može biti opcija za razmatranje.
 • Nizak libido: Ako osjetite smanjenje seksualnog nagona ili nedostatak interesa za seks, Urosaf vam može pomoći da povećate libido i probudite seksualni apetit.
 • Problemi s izvedbom: Ako smatrate da vaša seksualna izvedba nije optimalna, Urosaf može poboljšati vašu izdržljivost i pružiti vam energiju potrebnu za postizanje zadovoljavajuće seksualne izvedbe.
 • Seksualni nedostatak samopouzdanja: Ako nesigurnost ili tjeskoba utječu na vaše povjerenje u intimnost, Urosaf može povećati vaše samopouzdanje poboljšanjem seksualne izvedbe i zadovoljstva.
Urosaf

Kako djeluje Urosaf?

Urosaf je proizvod namijenjen poboljšanju muške seksualne potencije i kvalitete erekcije. Njegova jedinstvena i pomno odabrana formula kombinira nekoliko prirodnih sastojaka koji djeluju sinergistički, pružajući sljedeće učinke:

 • Poticanje krvotoka: Aktivni sastojci Urosafa potiču širenje krvnih žila u genitalnom području, što rezultira pojačanim protokom krvi u penis. To može pridonijeti jačim i duljim erekcijama.
 • Povećan libido: Urosaf sadrži sastojke koji mogu potaknuti libido i seksualnu želju. To može potaknuti interes i seksualno uzbuđenje kod muškaraca.
 • Poboljšana seksualna izdržljivost: sastojci u Urosafu mogu imati pozitivan učinak na seksualnu izdržljivost pomažući produžiti vrijeme erekcije i odgoditi ejakulaciju.
 • Povećana energija i izvedba: Neki od sastojaka Urosafa imaju energizirajuća i revitalizirajuća svojstva, što može pružiti dodatni poticaj energije i poboljšati seksualnu izvedbu.

Urosaf sastojci (sastav)

 • Ekstrakt ginsenga: Potiče protok krvi i poboljšava fizički i mentalni imunitet.
 • Peruanska Maca: Povećava libido i poboljšava seksualnu funkciju.
 • Yohimbe kora: poboljšava erekciju širenjem krvnih žila i povećanjem protoka krvi u penis.
 • Ekstrakt kore muira puame: pomaže u poboljšanju erekcije i povećava libido.

Zajedno, Urosafovi sastojci djeluju sinergistički na poboljšanje seksualne funkcije i muške potencije. Potiču prokrvljenost genitalnog područja, poboljšavaju seksualnu izdržljivost i izvedbu, povećavaju libido te doprinose jačoj i dugotrajnijoj erekciji. Osim toga, neki sastojci također mogu imati pozitivan učinak na energiju, raspoloženje i cjelokupno zdravlje.

Opasnosti, učinkovitost, prednosti Urosaf

 • Poboljšava erektilnu funkciju i omogućuje jaču, dugotrajnu erekciju.
 • Povećava libido i seksualnu želju.
 • Poboljšava seksualnu izvedbu i izdržljivost u krevetu.
 • Potiče protok krvi u genitalnom području, što potiče bolji seksualni odgovor.
 • Pomaže u povećanju samopouzdanja i seksualne dobrobiti.
Urosaf

Urosaf način uporabe, letak, upute

Prema uputama i uputama, u nastavku su navedene kontraindikacije, nuspojave, način primjene i čuvanja lijeka.

Kontraindikacije

Individualna netolerancija ili alergijska reakcija na jedan ili više sastojaka.

Nuspojave

Moguće alergijske reakcije poput osipa na koži ili svrbeža. Moguće želučane tegobe ili gastrointestinalne smetnje. U izoliranim slučajevima može doći do vrtoglavice ili glavobolje.

Kako koristiti, kako uzimati

Otopite 1 Urosaf tabletu u 200 ml vode ili drugog bezalkoholnog pića. Dobivenu otopinu popijte 30-40 minuta prije planiranog spolnog odnosa. Ponovite ako je potrebno, slijedeći naznačenu dozu i upute.

Učinak korištenja Urosaf

 • Poboljšanje erekcije i postizanje kvalitetne i dugotrajne erekcije.
 • Povećana seksualna izdržljivost i sposobnost ponavljanja spolnog odnosa.
 • Povećan libido i seksualna želja.
 • Poboljšano zadovoljstvo seksualnim životom i povećano samopoštovanje u ovom području.
 • Pojačana senzacija tijekom spolnog odnosa i osjetljivost u genitalnom području.
 • Povećanje kvalitete i trajanja orgazma.
 • Poboljšano opće blagostanje i povećana energija.

Evo nekoliko mišljenja i komentara stvarnih korisnika s foruma

“ Urosaf je prava promjena u mom životu. Nakon nekih problema s potencijom, odlučio sam isprobati ovaj proizvod i rezultati su bili nevjerojatni. Moji rezultati su se značajno poboljšali, a moje povjerenje u intimnost naglo je poraslo. Toplo ga preporučam svim muškarcima koji trebaju dodatnu energiju.”

Evo nekoliko mišljenja i komentara stvarnih korisnika s foruma

“Kupio sam Urosaf za svog partnera i mogu reći da je bio odličan izbor. Primijetio je značajna poboljšanja u snazi ​​i izdržljivosti. Naš seksualni život je revitaliziran i zadovoljniji smo nego ikada. Bez sumnje , Urosaf je napravio pozitivnu razliku u našem odnosu.”

Komentiraj