Tonuplex, prijevara? Negativne recenzije, Forum, Ljekarna, Cijena, Gdje kupiti

Tonuplex kapsule prirodni su dodatak osmišljen za pomoć u kontroli hipertenzije. Izrađeni su od pomno odabranih sastojaka koji podržavaju zdravlje kardiovaskularnog sustava i pomažu u učinkovitoj regulaciji krvnog tlaka.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<<

Veza između krvnog tlaka i srca i glave

Postoji razlog zašto se vaš krvni tlak provjerava svaki put kad odete u liječničku ordinaciju ili bolnicu, bez obzira na stanje koje vas je tamo dovelo. Visoki krvni tlak s pravom se naziva “tihim ubojicom”. Često ne uzrokuje simptome ili znakove upozorenja, ali može dramatično povećati rizik od srčanog ili moždanog udara. Što je veći broj, to srce mora jače raditi kako bi pumpalo krv po tijelu i veća je vjerojatnost da će srčani mišić biti oštećen. Međutim, budući da svi dijelovi tijela ovise o cirkulaciji, visoki krvni tlak može utjecati ne samo na srce. Ako krv ne teče lako, može oštetiti arterije i važne organe poput bubrega, očiju i mozga.

Dokazano je da visoki krvni tlak (ili “hipertenzija”) oštećuje sićušne krvne žile u dijelovima mozga odgovornima za kognitivnu funkciju i pamćenje, značajno povećavajući rizik od razvoja Alzheimerove bolesti  ili  druge demencije. Dijagnoza kardiovaskularne bolesti također može uzeti emocionalni danak, utjecati na vaše gledište i učiniti vas osjetljivijima na tjeskobu i depresiju. I kao što vaš krvni tlak može utjecati na vaše raspoloženje, može biti i suprotno:

 • Stres može povećati tjelesnu proizvodnju hormona kao što su adrenalin i kortizol, što zauzvrat povećava krvni tlak.
 • Samoliječenje raspoloženja  alkoholom, nikotinom, nezdravom hranom ili lijekovima također može povisiti krvni tlak.
 • Čak i izolacija od obitelji i prijatelja – čest  simptom depresije  i tjeskobe – može povisiti vaš krvni tlak i naštetiti vašem kardiovaskularnom zdravlju.
 • Visoki krvni tlak i uobičajeni mentalni problemi često se mogu pripisati, barem djelomično, istim čimbenicima nezdravog načina života, kao što su pretjerani stres, loša prehrana i nedostatak tjelovježbe. Promjena načina života za liječenje visokog krvnog tlaka može poboljšati vaše mentalno zdravlje i obrnuto.
 • Keto Probiotix, Nicosadio

Kako su nove smjernice objavljene 2017. smanjile prag za ono što bi se trebalo smatrati visokim krvnim tlakom, sve više nas je u opasnosti. Zapravo, gotovo polovica odraslih u Sjedinjenim Državama ima visok krvni tlak. Iako je hipertenzija vrlo česta, dobra vijest je da ju je vrlo lako liječiti. U mnogim slučajevima jednostavne promjene načina života mogu imati veliki utjecaj na vašu izvedbu i pomoći u zaštiti zdravlja vašeg srca i mozga.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<<

Tonuplex

Mjerenje krvnog tlaka

Krvni tlak se mjeri u milimetrima živinog stupca (mm Hg) – zaostatak tradicionalnih živinih mjerača koji se koriste u medicinskoj industriji – i sastoji se od dvije komponente:

 1. Veći broj,  sistolički krvni tlak  , mjeri se kada srce pumpa krv u arterije.
 2. Niži broj, ili  dijastolički krvni tlak  , mjeri se kada se srce opusti između otkucaja.

Prvo se bilježi sistolički broj, a idealno očitanje krvnog tlaka je ispod 120/80 (izraženo kao “120 na 80”). American Heart Association i American College of Cardiology definiraju visoki krvni tlak ili hipertenziju kao 130/80 ili više (sistoličko očitanje od najmanje 130 mm Hg ili dijastoličko očitanje od najmanje 80 mm Hg, ili oboje).

Što je Tonuplex i čemu služi?

Tonuplex kapsule su proizvod namijenjen kontroli visokog krvnog tlaka. Sadrže prirodne sastojke koji pomažu u promicanju zdravlja kardiovaskularnog sustava i učinkovito reguliraju krvni tlak. Ove kapsule mogu biti komplementarna opcija za ljude koji žele poboljšati svoje blagostanje i održati ravnotežu u krvožilnom sustavu.

Namjena

Tonuplex kapsule se preporučuju u sljedećim slučajevima:

 • Za osobe s povišenim krvnim tlakom, kao dodatak kontroli i regulaciji krvnog tlaka.
 • Za osobe koje žele očuvati zdravlje kardiovaskularnog sustava i spriječiti probleme povezane s visokim krvnim tlakom.
 • Kao podrška u kontroli razine kolesterola i triglicerida.
 • Za one koji žele ojačati i zaštititi krvožilni sustav.
 • Kao dio cjelovitog pristupa smanjenju stresa i poboljšanju ukupne kvalitete života.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<<

Kako djeluje Tonuplex ?

Tonuplex kapsule djeluju sveobuhvatno, pomažu u kontroli hipertenzije. Njegova jedinstvena formula kombinira prirodne sastojke koji nude različite mehanizme djelovanja:

 1. Regulacija krvnog tlaka: sastojci u Tonuplex kapsulama mogu pomoći u regulaciji visokih razina krvnog tlaka djelujući kao vazodilatatori, što znači da potiču opuštanje krvnih žila, omogućujući krvi da teče glatko i smanjujući otpor u arterijama.
 2. Jačanje kardiovaskularnog sustava: Ove kapsule sadrže sastojke koji mogu ojačati i zaštititi kardiovaskularni sustav. Mogu poboljšati zdravlje srca, pospješiti elastičnost krvnih žila i pospješiti optimalnu funkciju krvožilnog sustava.
 3. Smanjenje stresa: Neki sastojci Tonuplexa imaju umirujuća svojstva i mogu pomoći u smanjenju stresa. Ovo je važno jer kronični stres može igrati ulogu u povećanju krvnog tlaka.
Tonuplex

Tonuplex sastojci (sastav)

 1. Ekstrakt češnjaka: Prema nekim studijama Ried K et al. sugerira da bi češnjak mogao pomoći u snižavanju krvnog tlaka i poboljšati zdravlje kardiovaskularnog sustava. Učinak češnjaka na krvni tlak i čimbenike kardiovaskularnog rizika: sustavni pregled i meta-analiza. 
 2. Koenzim Q10 : Neka istraživanja sugeriraju da bi koenzim Q10 mogao imati povoljan učinak na regulaciju krvnog tlaka. Rosenfeldt FL i sur. Koenzim Q10 u liječenju hipertenzije: meta-analiza kliničkih ispitivanja.
 3. Glog : Glog se tradicionalno koristio za liječenje zdravlja srca, a u nekim se studijama povezivalo sa snižavanjem krvnog tlaka. Pittler MH i sur. Ekstrakt gloga za liječenje kroničnog zatajenja srca: meta-analiza randomiziranih ispitivanja. 

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<<

Opasnosti, učinkovitost i dobrobiti Tonuplex

Tonuplex kapsule nude nekoliko potencijalnih prednosti u kontroli hipertenzije. U nastavku su navedene neke od mogućih prednosti ovog proizvoda:

 1. Regulacija krvnog tlaka: Tonuplex može pomoći u regulaciji i kontroli razine krvnog tlaka, pomažući ih održati unutar normalnog raspona.
 2. Poboljšano kardiovaskularno zdravlje: Sastojci prisutni u Tonuplex kapsulama mogu promicati kardiovaskularno zdravlje jačanjem srca i krvnih žila.
 3. Podrška smanjenju stresa: Određeni sastojci u Tonuplexu mogu imati opuštajuća svojstva i pomoći u smanjenju stresa, koji može biti faktor koji pridonosi visokom krvnom tlaku.
 4. Održavanje zdrave razine kolesterola i triglicerida: Predlaže se da sastojci Tonuplexa mogu pomoći u regulaciji razine lipida u krvi kao što su kolesterol i trigliceridi.

Kako koristiti, kako uzimati

Za korištenje Tonuplex kapsula u liječenju hipertenzije pridržavajte se uputa za uporabu proizvođača. Dolje je opći primjer uzimanja kapsula:

 1. Doziranje: Slijedite upute za doziranje koje je dao proizvođač. To može uključivati ​​uzimanje jedne ili više kapsula dnevno, po mogućnosti uz obrok ili prema uputama liječnika.
 2. Način primjene: Kapsule treba progutati s odgovarajućom količinom vode. Ne smiju se žvakati niti drobiti jer su namijenjeni da se pojedu cijele.
 3. Kontinuitet liječenja: Važno je biti dosljedan i uzimati Tonuplex kapsule prema uputama, kroz preporučeno vremensko razdoblje. Nemojte prekidati liječenje bez prethodnog savjetovanja sa svojim zdravstvenim radnikom.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<<

Tonuplex

Rezultat korištenja Tonuplex

Ispod je primjer mogućih učinaka povezanih s primjenom Tonuplex kapsula u liječenju hipertenzije:

 1. Snižavanje krvnog tlaka: Tonuplex može pomoći u regulaciji razine krvnog tlaka, pomažući u smanjenju povišenog krvnog tlaka kod osoba s hipertenzijom.
 2. Poboljšano zdravlje kardiovaskularnog sustava: Redovita uporaba Tonuplexa može imati pozitivan učinak na zdravlje vašeg srca i krvnih žila, promičući zdraviji kardiovaskularni sustav.
 3. Kontrola čimbenika rizika: Tonuplex može pomoći u kontroli čimbenika rizika povezanih s hipertenzijom, poput visokog kolesterola, visokih triglicerida i upale.
 4. Poboljšano opće blagostanje: Regulacijom krvnog tlaka i poboljšanjem kardiovaskularnog zdravlja, Tonuplex može pridonijeti boljem općem blagostanju pružajući osjećaj vitalnosti i energije.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<<

Evo nekoliko mišljenja i komentara stvarnih korisnika s foruma

“Želim podijeliti svoje iskustvo s Tonuplex kapsulama . Godinama se borim s hipertenzijom, što me zbog mojih godina jako zabrinjava. Odlučio sam isprobati Tonuplex nakon što sam pročitao neke pozitivne kritike na internetu i dobio odobrenje liječnika.

Tijekom korištenja Tonuplexa primijetio sam značajno poboljšanje krvnog tlaka. Razine su ostale stabilnije iu zdravim granicama, što mi je dalo mir koji nisam osjetio dugo vremena. Također se osjećam energičnije i vitalnije, što je odlično za uživanje u mirovini i provođenje vremena sa svojom obitelji.

Evo nekoliko mišljenja i komentara stvarnih korisnika s foruma

Iako sam na internetu vidio neke negativne recenzije, pripisujem to mogućim alergijama na sastojke ili kupnji krivotvorenih proizvoda. Osobno imam pozitivno iskustvo s Tonuplexom i preporučujem ga drugima koji traže prirodno rješenje za kontrolu hipertenzije.

Hvala Tonuplexu što mi je omogućio učinkovitu i sigurnu opciju za brigu o svom kardiovaskularnom zdravlju. Drago mi je što sam pronašao proizvod koji mi odgovara i omogućuje mi zdraviji život. Bez oklijevanja preporučujem Tonuplex !”

“Želim podijeliti svoje iskustvo s Tonuplex kapsulama . Od kada ih uzimam, primijetio sam značajno poboljšanje krvnog tlaka. Nekad sam se borila da to držim pod kontrolom, zbog čega sam cijelo vrijeme bila zabrinuta.

Razlog zašto sam odlučio isprobati Tonuplex bila je preporuka bliskog prijatelja koji je također bolovao od hipertenzije. Rezultati su za mene bili iznenađujući. Razina Vašeg krvnog tlaka se stabilizirala i sada je u granicama normale.

Jako sam zadovoljna rezultatima koje sam postigla s Tonuplexom . To mi je dalo duševni mir i samopouzdanje da vodim aktivniji i zdraviji život. Preporučujem ovaj proizvod svima koji traže učinkovito i prirodno rješenje u borbi protiv hipertenzije.”

Tonuplex , službena web stranica proizvođača – popust, cijena, gdje kupiti

Cijena s popustom Tonuplex je po promotivnoj cijeni. Proizvođač nudi popust od 50%. Za narudžbu posjetite službenu web stranicu proizvođača. Nije potreban promotivni kod. Samo ispunite svoju online narudžbu na web stranici i upravitelj će vas kontaktirati. Broj proizvoda u ponudi je ograničen, a akcija je privremena. Plaćanje se vrši prilikom dostave.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<<

Komentiraj