Slimella FIT, prijevara? Negativne recenzije, Forum, Ljekarna, Cijena, Gdje kupiti

Slimella FIT je otopina u obliku kapsula namijenjena zdravom mršavljenju . Ove kapsule sadrže visokokvalitetne sastojke poput lišća rikule, bijelog duda i tiamina. Njihova glavna funkcija je pomoći ljudima u učinkovitom i prirodnom mršavljenju ubrzavanjem metabolizma, suzbijanjem apetita i sagorijevanjem viška masnoće. SlimellaFIT nudi praktično i sigurno rješenje za one koji žele postići svoje ciljeve mršavljenja bez žrtvovanja užitka konzumiranja svoje omiljene hrane. Kapsule su dizajnirane da pruže nenadmašno rješenje za mršavljenje, čineći proces lakšim i učinkovitijim.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

ProizvodSlimella FIT
Prave recenzije⭐4,95 od 5 zvjezdica
Farmaceutski oblikKapsula
PošiljkaEkspresni dostavljač
DostupnostDa

Postoje različite metode probira na pretilost , a najčešće korištena metoda je indeks tjelesne mase (BMI).

BMI se izračunava kao tjelesna težina u kilogramima podijeljena s kvadratom visine u metrima. U odraslih se prekomjerna tjelesna težina ili pred-debljina definira kao BMI od 25–29,9 kg/m², dok BMI ≥ 30 kg/m² definira pretilost . Ovi pragovi BMI predloženi su u izvješću stručnjaka Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i odražavaju sve veći rizik od prekomjerne tjelesne težine kako se BMI povećava iznad optimalnog raspona od 21-23 kg/m², preporučenog prosječnog cilja za odraslu bijelu populaciju (WHO/NUT/ NCD, 2000).

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<


KlasifikacijaBMI granične točke  (  kg/m²) 
Zdrava težina18.5-24.99
Prekomjerna težina (uključujući pretilost)≥25,00
Pretilost≥30,00
Teška pretilost≥40,00
Slimella FIT

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Što je Slimella FIT i čemu služi?

Kada se koristi Slimella FIT i koje su njegove terapijske indikacije?

Slimella FIT je otopina u obliku kapsula namijenjena zdravom mršavljenju. Ove kapsule sadrže visokokvalitetne sastojke poput lišća rikule, bijelog duda i tiamina. Njihova glavna funkcija je pomoći ljudima u učinkovitom i prirodnom mršavljenju ubrzavanjem metabolizma, suzbijanjem apetita i sagorijevanjem viška masnoće. SlimellaFIT nudi praktično i sigurno rješenje za one koji žele postići svoje ciljeve mršavljenja bez žrtvovanja užitka konzumiranja svoje omiljene hrane. Kapsule su dizajnirane da pruže nenadmašno rješenje za mršavljenje, čineći proces lakšim i učinkovitijim.

Namjena

Sve u svemu, Slimella FIT kapsule za zdravo mršavljenje mogu se koristiti u raznim situacijama, uključujući:

 • Za one koji žele prirodno i učinkovito smršaviti.
 • Za ubrzavanje metabolizma i sagorijevanje viška masti.
 • Za suzbijanje apetita i kontrolu apetita.
 • Za one koji traže praktično rješenje za mršavljenje.
 • Za povećanje energije i vitalnosti tijekom procesa mršavljenja.

Kako radi? Mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja Slimella FIT kapsula za zdravo mršavljenje temelji se na pristupu koji pokriva različite aspekte kontrole tjelesne težine. Evo kako funkcioniraju:

 • Kontrola unosa kalorija: Slimella FIT pomaže vam kontrolirati dnevni unos kalorija, što je ključni čimbenik u mršavljenju. Smanjenjem kalorijskog unosa stvara se kalorijski deficit koji dovodi do sagorijevanja masnoća nakupljenih u tijelu.
 • Suzbijanje apetita: sastojci prisutni u Slimella FIT kapsulama pomažu u suzbijanju apetita, čime se smanjuje žudnja za visokokaloričnom hranom i nezdravim grickalicama. To vam pomaže da izbjegnete prekomjerni unos kalorija.
 • Ubrzajte svoj metabolizam: formula kapsula dizajnirana je za ubrzavanje vašeg metabolizma, što znači da vaše tijelo brže sagorijeva kalorije, čak i u mirovanju. To dodatno pridonosi mršavljenju.
 • Korištenje prirodnih sastojaka: Sastojci poput listova rikule, bijelog duda i tiamina poznati su po svojstvima mršavljenja te se sigurno i učinkovito koriste u SlimellaFIT kapsulama .
 • Promicanje zdravih prehrambenih navika: Slimella FIT vas potiče na zdraviji izbor hrane, kao što je preferiranje složenih ugljikohidrata i hrane bogate vlaknima, čime se poboljšava kvaliteta vaše prehrane.
 • Povremeni post: Kapsule se mogu koristiti u kombinaciji s povremenim postom, što je učinkovita metoda mršavljenja. Ovaj pristup uključuje izmjenične cikluse posta i jedenja.

Ukratko, Slimella FIT djeluje kao saveznik u borbi protiv viška tjelesne masnoće, promičući negativnu ravnotežu kalorija, kontrolirajući apetit, ubrzavajući metabolizam i potičući izbor zdravije hrane.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Sastav Slimella FIT – Aktivni sastojci

Evo popisa sastojaka Slimella FIT kapsula za zdravo mršavljenje i njihovog djelovanja:

 • Listovi rikule : rikula je bogata hranjivim tvarima i vlaknima, što može pridonijeti osjećaju sitosti. Lišće rikule također sadrži antioksidanse koji mogu pomoći u borbi protiv slobodnih radikala u tijelu.
 • Bijeli dud : bijeli dud je poznat po svojim zdravstvenim svojstvima. Sadrži vitamine, minerale i antioksidanse koji mogu podržati metabolizam i pospješiti opću dobrobit.
 • Tiamin : Tiamin, poznat i kao vitamin B1, neophodan je u metabolizmu ugljikohidrata i proteina. Pomaže tijelu pretvoriti hranu u energiju, čime pomaže u održavanju visoke razine vitalnosti.

Zajedno, ovi sastojci djeluju sinergistički na promicanje zdravog mršavljenja, ubrzavaju metabolizam, kontroliraju apetit i potiču sagorijevanje masti. Za najbolje rezultate važno je pridržavati se uputa za uporabu proizvoda.

Prednosti

Prednosti Slimella FIT kapsula za zdravo mršavljenje:

 • Mršavljenje: Slimella FIT kapsule osmišljene su kako bi vam pomogle u učinkovitom i prirodnom mršavljenju smanjujući višak masnog tkiva.
 • Suzbijanje apetita: sastojci koji se nalaze u kapsulama mogu pomoći u smanjenju apetita i žudnje za hranom pomažući vam u kontroli količine hrane koju jedete.
 • Povećana energija: određeni sastojci, poput guarane, mogu povećati energiju i vitalnost, tako da možete obavljati dnevne aktivnosti s više energije.
 • Poboljšani metabolizam: formula kapsule je osmišljena da ubrza vaš metabolizam, što znači da vaše tijelo brže sagorijeva kalorije, čak i dok miruje.
 • Promicanje zdravih prehrambenih navika: Slimella FIT vas može potaknuti na zdraviji izbor hrane, pridonoseći tako uravnoteženoj prehrani.
 • Poboljšano opće blagostanje: Gubitak težine može dovesti do općeg poboljšanja blagostanja, povećanog samopouzdanja i boljeg općeg zdravlja.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Slimella FIT

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Informativni letak – Kako koristiti Slimella FIT ?

Prije uzimanja ovog lijeka pažljivo pročitajte ovu uputu jer sadrži Vama važne informacije.

Način primjene, doziranje

 1. Obično se preporučuje uzimanje jedne Slimella FIT kapsule dva puta dnevno.
 2. Kapsule treba uzimati s čašom vode, najbolje prije glavnih obroka.
 3. Važno je pridržavati se uputa za uporabu koje se nalaze na pakiranju proizvoda.

Kontraindikacije

 1. Kontraindikacije se mogu razlikovati od osobe do osobe, ali imajte na umu da Slimella FIT kapsule možda nisu prikladne za svakoga.
 2. Trudnice i dojilje trebaju izbjegavati korištenje ovog proizvoda.
 3. Osobe koje su alergične ili netolerantne na bilo koji od sastojaka trebaju se suzdržati od upotrebe.

Učinci korištenja proizvoda

Evo popisa rezultata koje možete postići korištenjem SlimellaFIT kapsula za zdravo mršavljenje:

 • Mršavljenje: Slimella FIT kapsule mogu pridonijeti značajnom gubitku težine ako se koriste u kombinaciji s uravnoteženom prehranom i aktivnim načinom života.
 • Suzbijanje apetita: prisutni sastojci pomažu u smanjenju apetita i žudnje za hranom, što olakšava kontrolu količine konzumirane hrane.
 • Povećana energija: određeni sastojci, poput guarane, mogu povećati razinu energije i vitalnost, čineći da se osjećate energičnije tijekom dana.
 • Ubrzajte svoj metabolizam: formula kapsula dizajnirana je za ubrzavanje vašeg metabolizma, što znači da vaše tijelo brže sagorijeva kalorije, čak i u mirovanju.
 • Poboljšano opće blagostanje: Gubitak težine može dovesti do poboljšanog samopouzdanja i općenito poboljšanog mentalnog i fizičkog blagostanja.
 • Promicanje zdravih prehrambenih navika: Slimella FIT vas može potaknuti na zdraviji izbor hrane, pridonoseći tako uravnoteženoj prehrani.
 • Smanjenje tjelesne masnoće: Kapsule mogu pomoći u smanjenju viška tjelesne masnoće, poboljšavajući sastav tijela.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Prave recenzije, negativne ocjene i mišljenja – komentari s foruma

“ Jako sam zadovoljan rezultatima postignutim zahvaljujući Slimella FIT-u . Nakon nekoliko bezuspješnih dijeta, odlučio sam dati priliku ovim kapsulama. U dva mjeseca smršavio sam 7 kilograma bez osjećaja gladi. Osjećam se pun energije i konačno sam pronašao svoje samopouzdanje. “

Prave recenzije, negativne ocjene i mišljenja – komentari s foruma

“ Slimella FIT se pokazala pravim spasom za mene. Uz zahtjevan posao uvijek sam bila preumorna za fizičku aktivnost. Ove kapsule pomogle su mi da sagorim višak masnoće bez previše truda. Sada se osjećam u dobroj formi i čak sam počeo ići u teretanu. Namjerno! “

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Komentiraj