Radi li Quick F? Recenzije, forumi, cijena, gdje kupiti? apoteka

Quick F  je popularan novi  dodatak ishrani  koji je, čini se, postigao širok komercijalni uspjeh posljednjih mjeseci. Njegovi klijenti su muškarci i žene koji se bore sa  dijetom za mršavljenje  , zdravim načinom života i fizičkom ili sportskom aktivnošću s ciljem vraćanja idealne težine i dobrog stanja osnovnih funkcija organizma, od metabolizma do čišćenja organizma. akumulirani otpadni materijal., za probavne procese.

Dodatak prehrani u QuickF tabletama  može se pokazati kao važan dodatak ishrani u borbi protiv  viška masnoće  i  viška kilograma  , ako se uzima svakodnevno, u dozama koje je odredio proizvođač. Gdje mogu pronaći više informacija o ovoj temi? Koji se sastojci nalaze u tabletama i šta treba da znam? Saznajte u sljedećim odlomcima!

>>>-50% Cijena – Službena web stranica<<<<

provjerite: Biotrim Maximum

Metabolizam

Metabolizam se odnosi na sve hemijske procese koji se stalno odvijaju u vašem tijelu i omogućavaju vam da normalno živite i funkcionirate (održavanje normalne tjelesne funkcije naziva se homeostaza). Ovi procesi uključuju one koji razgrađuju hranjive tvari u našoj hrani i one koji izgrađuju i popravljaju naša tijela.

Izgradnja i popravka tijela zahtijeva energiju, koja na kraju dolazi iz hrane.

Količina energije, mjerena u kilodžulima (kJ  ), koju vaše tijelo sagorijeva u bilo kojem trenutku ovisi o vašem metabolizmu.

Postizanje ili održavanje zdrave težine je čin ravnoteže. Ako redovno jedemo i pijemo više kilodžula nego što nam je potrebno  za metabolizam, skladištimo ih uglavnom kao masnoće.

Većina energije koju svakodnevno koristimo  koristimo za pravilno funkcionisanje svih naših tjelesnih sistema. To je van naše kontrole. Međutim, možemo učiniti da naš metabolizam radi umjesto nas kada vježbamo. Kada ste aktivni, vaše tijelo sagorijeva više energije (kilodžula).

Dva metabolička procesa


Naš metabolizam je složen – da se otvoreno kaže, sastoji se od dva dijela koje tijelo pažljivo reguliše kako bi održalo ravnotežu. Oni su:

 • Katabolizam  – razlaganje nutrijenata (kao što su  ugljikohidrati  ,  proteini  i  dijetalne masti  ) u jednostavnije oblike koji se zatim mogu koristiti za obezbjeđivanje energije i osnovnih građevnih blokova za rast i popravak.
 • Anabolizam  – dio metabolizma koji gradi ili popravlja naše tijelo. Anabolizam zahtijeva energiju koja na kraju dolazi iz naše hrane. Kada jedemo više nego što nam je potrebno za dnevni metabolizam, višak nutrijenata se obično skladišti u našem tijelu u obliku masti.

>>>-50% Cijena – Službena web stranica<<<<

Metabolic rate

Brzina metabolizma vašeg tijela (ili ukupna potrošnja energije) može se podijeliti na tri komponente:

 • Bazalni metabolizam (BMR) – čak i u mirovanju, tijelu je potrebna energija (u kilodžulima) da bi svi njegovi sistemi funkcionisali pravilno (kao što je disanje, održavanje otkucaja srca za cirkulaciju krvi, rast i popravka ćelija i regulacija nivoa hormona). BMR tijela odgovoran je za najveću količinu energije koja se dnevno troši (50-80% dnevne potrošnje energije).
 • Termički efekat hrane (takođe poznat kao termogeneza) – Vaše tijelo koristi energiju za varenje hrane i pića koje jedete, kao i za apsorpciju, transport i skladištenje hranjivih tvari koje sadrže. Termogeneza čini otprilike 5-10 posto potrošnje energije.
 • Energija koja se koristi tokom fizičke aktivnosti – Ovo je energija koja se koristi tokom fizičke aktivnosti i najviše varira u zavisnosti od toga koliko energije trošite svaki dan. Fizička aktivnost uključuje planiranu vježbu (poput trčanja ili sporta), ali također uključuje bilo koju nasumične aktivnosti (poput vješanja odjeće, igranja sa psom, čak i veslanja!).

Na osnovu umjereno aktivne osobe (30-45 minuta fizičke aktivnosti umjerenog intenziteta dnevno), ova komponenta predstavlja 20 posto dnevne potrošnje energije.

bazalni metabolizam (BMR)

BMR se odnosi na količinu energije koja je tijelu potrebna za održavanje homeostaze.

Vaš BMR je u velikoj mjeri određen vašom ukupnom tjelesnom čistom masom, posebno mišićnom masom, jer je za održavanje čiste mase potrebno mnogo energije. Sve što smanjuje čistu tjelesnu masu snizit će vaš BMR.

Budući da BMR čini veliki dio vaše ukupne potrošnje energije, važno je održavati ili čak povećati čistu mišićnu masu vježbanjem kada gubite težinu.

To znači kombiniranje vježbanja (posebno treninga težine i otpora za izgradnju mišića) s promjenama u  zdravijim obrascima prehrane,  a ne samo s promjenama u ishrani, jer konzumiranje premalo kilodžula potiče tijelo da uspori vaš metabolizam kako bi sačuvao energiju. Održavanje čiste mišićne mase također pomaže u smanjenju rizika od ozljeda tokom treninga, a vježbanje povećava vašu dnevnu potrošnju energije.

Prosječan muškarac ima BMR od oko 7.100 kJ dnevno, dok prosječna žena ima BMR od oko 5.900 kJ dnevno. Potrošnja energije je kontinuirana, ali se stopa mijenja tokom dana. Stopa potrošnje energije je obično sporija u ranim jutarnjim satima.

>>>-50% Cijena – Službena web stranica<<<<

Quick F: kako funkcionira novi dodatak ishrani?

Quick F je  dodatak prehrani dostupan u obliku tableta koji se  lako može uzeti i nositi čak i u pokretu, zahvaljujući blister pakovanju koje osigurava unutrašnju svježinu pomoćnih tvari. Svrha uzimanja preporučuje se uglavnom ženama i muškarcima koji se bore sa  dijetom za mršavljenje  i povezanom fizičkom ili sportskom aktivnošću kako bi povratili idealnu težinu, najbolju fizičku kondiciju i dobrobit organizma i njegovih funkcija. Gospodin.

Svaki QuickF paket  se pokazao praktičnim i kompaktnim, ali prije svega diskretnim, tako da ga uvijek možete imati sa sobom, čak i na putovanju, njegova interna formula je bazirana na  mješavini unutrašnjih pomoćnih supstanci prirodnog porijekla,  odabranih na bazi raznih studija i testova proizvođača, koje možete pronaći na  službenoj web stranici  . Sinergija koju stvaraju pojedinačni aktivni sastojci može pomoći u održavanju dobrobiti važnih tjelesnih funkcija kao što su:

 • osnovni metabolički, proteinski i lipidni procesi
 • probavni procesi
 • aktivnost želučanih sokova
 • čišćenje od otpada i toksina
 • crijevnu aktivnost
 • bubrežnih procesa
 • metabolizam ugljikohidrata

Sadržaj antioksidansa koji se nalazi u Quick F tabletama može pomoći u poboljšanju razgradnje masti i poboljšanju apsorpcije esencijalnih nutrijenata i usporavanju probave. Quick F dodatak prehrani se može koristiti i za nesavršenosti kože kao što su  celulit, bubuljice i akne,  uz dobru higijenu, vježbanje i uravnotežen dnevni plan obroka.

Prednosti i korisna svojstva na putu do mršavljenja

Uzimanje tableta Quick F može pomoći muškarcima i ženama koji se bore s procesom mršavljenja da ostvare različite prednosti i koristi za svoje fizičko stanje i dobrobit osnovnih funkcija tijela. Najbolji način da pokušate postići sve njegove efekte je da se striktno pridržavate službene doze preporučene u uputama. QuickF se može pokazati kao važan dodatak prehrani za mršavljenje i podršku fizičkoj aktivnosti:

 • dobrobit osnovnog metabolizma, proteina i lipida
 • razgradnju masti i ugljikohidrata
 • funkcije crijeva
 • bubrežnih procesa
 • detoksikaciju beskorisnih supstanci (otpada, toksina i tečnosti)
 • psihosomatsko blagostanje
 • pravilnu asimilaciju potrebnih nutrijenata
 • funkcije jetre
 • koncentracija i odmor

>>>-50% Cijena – Službena web stranica<<<<

Sastojci Quick F tableta

Kada se odlučite kombinirati dodatak prehrani kao što je Quick F s dijetom za mršavljenje, zdravim načinom života i fizičkom ili sportskom aktivnošću, potrebno je pažljivo procijeniti potpunu listu pomoćnih supstanci uključenih u proizvod. Svaki aktivni sastojak je prikazan u informacijama na poleđini pakiranja ili u uputama za lijek. Quick F dodatak prehrani koristi potpuno prirodnu kombinaciju.

Tabela pomoćnih supstanci i svojstava

 • Kofein  :  u dozi od 50 mg. Može podržati opskrbu energijom i dobrobit metaboličkih procesa u tijelu.
 • Crni biber:  u dozi od 100 mg. Može doprinijeti održavanju normalnih metaboličkih procesa, normalizaciji nivoa LDL kolesterola u krvotoku, dobrobiti, cirkulaciji i probavnim procesima.
 • Ekstrakt zelenog čaja:  u otvorenoj dozi do 100 mg. Može pomoći u obnavljanju metaboličkih funkcija, uklanjanju otpada i toksina koji se nakupljaju u višku u tijelu.
 • Kajenska paprika:  u dozi od 100 mg. Može pomoći stimulirati probavne i metaboličke procese, razgrađujući lipide i ugljikohidrate.
 • L-karnitin  :  u dozi od 100 mg. Može imati detoksikacijski učinak na nakupljanje otpada.
 • Yacòn korijen  :  može pomoći u promicanju aktivnosti i oslobađanju endorfina.
 • Krom:  u dozi od 250 mcg. Može pomoći u održavanju psihosomatskog i energetskog blagostanja tijela.
 • Lipaza i proteaza:  mogu pomoći u održavanju dobrobiti osnovnih funkcija tijela.

>>>-50% Cijena – Službena web stranica<<<<

Upute za doziranje i dnevnu konzumaciju

Quick F predstavlja način dnevnog oralnog uzimanja kako ga opisuje proizvođač na službenoj web stranici, u bilo kojem umetku ili u informacijama prikazanim direktno na pakovanju. Da biste pokušali iskoristiti sva njegova svojstva, potrebno je pridržavati se doze i učestalosti prijema:

 • uzeti 1 tabletu dnevno
 • pomešati sa velikom čašom vode
 • slijedite ciklus potrošnje od najmanje 28 dana
 • ne prekoračujte preporučene doze

Quick F: medicinske kritike i pozitivne i negativne kritike kupaca i stručnjaka

Dodatak prehrani Quick F u tabletama ima mnogo  mišljenja i recenzija. Na službenoj prodajnoj stranici možete pročitati mišljenje nutricioniste koji kaže da ga preporučuje svojim pacijentima, osim toga, među objavama kupaca naći ćete:

”  Quick F se pokazao kao odličan svestrani dodatak ishrani koji se može kombinovati sa dijetom za mršavljenje.”

”  Da bih svoje tijelo doveo u formu, prešao sam na niskokaloričnu dijetu i uzeo prirodnu formulu poput Quick F, koja je zaista pomogla da se moje tijelo dobro osjeća.”

>>>-50% Cijena – Službena web stranica<<<<

Da li je Quick F opasan? Nuspojave, kontraindikacije i mjere opreza

Quick F tablete  se mogu uključiti u program mršavljenja ili detoksikaciju kako bi podržali dobrobit osnovnih funkcija tijela, ako se pravilno koriste, ne izgleda da je uopće opasan proizvod. Interna formula proizvoda bazirana je na odabiru raznih prirodnih pomoćnih supstanci koje mogu izazvati alergije kod predisponiranih osoba. Trudnice i djeca ne bi trebali uzimati dodatak prehrani. Za medicinska stanja i planove za lijekove, uvijek je najbolje razmotriti uzimanje suplemenata sa svojim liječnikom.

Gdje možete kupiti Quick F? Možete li ga pronaći u drogerijama, trgovinama i na Amazonu?

Jedini način da kupite originalnu verziju Quick F  , zaštićenu od mogućih komercijalnih imitacija, je  službena web stranica proizvođača  , na kojoj možete pristupiti detaljnim informacijama o doziranju, internoj formuli, komentarima i recenzijama kupaca, demonstracijskim fotografijama proizvoda i obrascu za narudžbu. . Tablete ne možete kupiti u ljekarnama, trgovinama, Amazonu ili drugim stranicama za e-trgovinu.

Česta pitanja

Koliko tableta ima u svakom pakovanju QuickF?

U svakom Quick F pakovanju naći ćete 30 tableta.

Kako uzimati Quick F?

Quick F treba isprati velikom čašom vode.

Može li se Quick F nositi na put?

Da, Redsulim se može čuvati na sobnoj temperaturi i nositi tokom putovanja.

Koliko dugo treba da uzimate Quick F?

Quick F dodatak prehrani se mora uzimati najmanje 28 uzastopnih dana.

>>>-50% Cijena – Službena web stranica<<<<

Komentiraj