FEMIXAL, Prijevara? negativne recenzije, forum, ljekarna, cijena, gdje kupiti

Femixal je prirodni dodatak osmišljen za suzbijanje simptoma cistitisa i podršku zdravlju urinarnog trakta. Ove kapsule sadrže pomno odabrane sastojke kao što su ekstrakt ploda brusnice, D-manoza , list medvjetke , ekstrakt Punarnava i kompleks bioflavonoida . Svaki od ovih sastojaka ima važnu ulogu u održavanju zdravlja urinarnog trakta i sprječavanju infekcija urinarnog trakta.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

ProizvodFemixal
Prezentacijski oblik💊Kapsule
Prave recenzije⭐4,95 od 5 zvjezdica
Istina ili laž?PRAVI. Pročitajte recenziju u nastavku
SastavPrirodni aktivni sastojci

Namjena

Femixal kapsule koriste se za liječenje i prevenciju epizoda cistitisa – infekcije mokraćnog sustava koja uglavnom pogađa žene. Njegova uporaba se preporučuje u sljedećim slučajevima:

 • Liječenje akutnog cistitisa.
 • Prevencija ponovljenih infekcija mokraćnog sustava.
 • Ublažavanje simptoma povezanih s cistitisom, poput boli pri mokrenju, čestih nagona za mokrenjem i osjećaja peckanja.

Važno je slijediti upute za uporabu i doziranje koje preporučuje proizvođač ili u dogovoru s liječnikom.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Koja je opasnost?

Cistitis može biti neugodno i bolno stanje ako se ne liječi pravilno. Ako se ne suzbije na vrijeme, infekcija se može proširiti na bubrege i uzrokovati ozbiljnije komplikacije. Prema Američkom udruženju za urologiju (AAU), procjenjuje se da će približno 20% žena razviti infekciju mokraćnog sustava u nekom trenutku svog života. Stoga je važno pravilno liječiti cistitis i, ako je potrebno, tražiti liječenje.

Kako djeluje Femixal ?

Femixal djeluje kombinirajući prirodne sastojke koji djeluju sinergistički u borbi protiv cistitisa i promiču zdravlje urinarnog trakta. Evo glavnih mehanizama djelovanja:

 • Ekstrakt ploda brusnice  : Sadrži proantocijanidine koji pomažu u sprječavanju lijepljenja štetnih bakterija na stijenke urinarnog trakta.
 • D-manoza  : Ovo je vrsta šećera koja prianja na bakterije E. coli, najčešćeg uzročnika cistitisa, sprječavajući ih da prianjaju na stanice mokraćnog sustava.
 • List medvjeđeg grožđa  : ima antibakterijska i protuupalna svojstva koja pomažu u borbi protiv infekcija urinarnog trakta.
 • Punarnava ekstrakt  : Pomaže u ublažavanju upale i održavanju ravnoteže u mokraćnom sustavu.
 • Kompleks bioflavonoida  : Jača imunološki sustav i pomaže u sprječavanju infekcija.

Ovi prirodni sastojci zajedno smanjuju simptome cistitisa, ublažavaju upalu i sprječavaju ponovnu pojavu infekcija mokraćnog sustava.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Femixal sastojci (sastav)

Femixal sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji doprinose njegovoj učinkovitosti u liječenju cistitisa. Evo glavnih sastojaka:

 • Ekstrakt ploda brusnice  : Ovaj ekstrakt je bogat proantocijanidinima, koji pomažu u sprječavanju lijepljenja bakterija na urinarni trakt.
 • D-manoza  : Ovo je vrsta šećera koja se nalazi u nekom voću. Pomaže u sprječavanju lijepljenja bakterija na urinarni trakt i podupire njihovu eliminaciju.
 • List medvjetke  : sadrži antibakterijska i protuupalna svojstva koja pomažu u borbi protiv infekcija urinarnog trakta.
 • Ekstrakt Punarnave  : Ovaj ekstrakt pomaže smanjiti upalu i održati zdravlje urinarnog trakta.
 • Kompleks bioflavonoida  : Jača imunološki sustav i pomaže u sprječavanju infekcija.

Ovi prirodni sastojci pomno su odabrani zbog svojih korisnih svojstava za zdravlje urinarnog sustava i sposobnosti u borbi protiv cistitisa.

Opasnosti, učinkovitost i prednosti Femixala

Femixal nudi niz značajnih prednosti osobama koje boluju od cistitisa. Neke od glavnih prednosti uključuju:

 • Učinkovito liječenje  : Femixal se pokazao učinkovitim u liječenju cistitisa, ublažavanju simptoma i sprječavanju recidiva.
 • Prevencija infekcija  : s prirodnim sastojcima Femixal pomaže u sprječavanju infekcija mokraćnog sustava i jača cjelokupno zdravlje mokraćnog sustava.
 • Smanjena upala : Femixalovi  protuupalni sastojci pomažu smanjiti upalu urinarnog trakta, ublažavajući nelagodu povezanu s cistitisom.
 • Potpora imunološkom sustavu  : Bioflavonoidni kompleks prisutan u Femixalu jača imunološki sustav, pružajući dodatnu zaštitu od infekcija mokraćnog sustava.

Općenito, Femixal je siguran i učinkovit proizvod koji nudi brojne prednosti u liječenju i prevenciji cistitisa.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Femixal način uporabe, letak, upute

U skladu s uputama i letakom o proizvodu, u nastavku su detaljno navedene smjernice za uporabu, kontraindikacije, nuspojave, skladištenje i druge važne preporuke:

Kontraindikacije

Femixal je kontraindiciran u sljedećim slučajevima:

 • Poznata preosjetljivost na bilo koji sastojak proizvoda.
 • Ako ste trudni ili dojite, preporuča se posavjetovati se s liječnikom prije uporabe proizvoda.

Važno je pažljivo pročitati letak o proizvodu i slijediti preporuke proizvođača kako bi se osigurala sigurna i učinkovita uporaba.

Nuspojave

Femixal se općenito dobro podnosi i obično ne uzrokuje ozbiljne nuspojave. Međutim, u iznimnim slučajevima može doći do alergijske reakcije ili intolerancije na jedan od sastojaka. Ako se pojave bilo kakve neželjene nuspojave, preporuča se prekinuti korištenje proizvoda i posavjetovati se s liječnikom.

Kako koristiti, kako uzimati

Femixal kapsule treba uzimati oralno s vodom. Preporuča se slijediti ove savjete:

Odrasli: 2 kapsule dnevno, najbolje ujutro i navečer, tijekom razdoblja koje je odredio proizvođač ili prema preporuci liječnika.

Važno je ne prekoračiti preporučenu dnevnu dozu i pridržavati se uputa za uporabu.

Kako čuvati

Femixal se preporuča čuvati na hladnom i suhom mjestu, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti i izvan dohvata djece. Kako biste osigurali ispravno održavanje, slijedite upute za skladištenje u umetku proizvoda.

Rezultat korištenja Femixala

Redovita uporaba Femixala može pružiti nekoliko korisnih rezultata za osobe koje pate od cistitisa, uključujući:

 • Ublažavanje simptoma povezanih s cistitisom, poput boli pri mokrenju, čestih nagona za mokrenjem i osjećaja peckanja.
 • Prevencija ponovljenih infekcija mokraćnog sustava.
 • Sveukupno poboljšanje urinarnog zdravlja.

Rezultati mogu varirati ovisno o pojedinoj osobi, stoga je važno pridržavati se uputa za uporabu i odgovarajuće liječenje.

Evo nekoliko mišljenja i komentara stvarnih korisnika s foruma

Generirana fotografija

“ Femixal je bio moj spas. Nekad sam patio od ponavljajućih urinarnih infekcija, ali od kada sam počeo uzimati Femixal , simptomi su mi se značajno smanjili. Preporučam ga svim ženama koje se bore s cistitisom! “

“ “Nakon što sam isprobala nekoliko metoda liječenja cistitisa, konačno sam pronašla Femixal . Ovo je jedini proizvod koji je učinkovito i trajno ublažio moje simptome. Jako sam zadovoljan rezultatima!” “

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Komentiraj