EasySlim Сцам? мишљења, цена, апотека, где купити,

EasySlim чај за мршављење је природни чај специјално формулисан да стимулише процес сагоревања масти у телу и мршављења. Садржи јединствену комбинацију лековитог биља која убрзава метаболизам, побољшава варење и сузбија апетит, што помаже да изгубите вишак килограма и постигнете жељену фигуру.

Прекомерна тежина, како је дефинисана  скалом индекса телесне масе,  није повезана са повећаном смртношћу када се посматра одвојено од других здравствених проблема, показало је ново истраживање.

>>>-50% Цена – Званичан сајт<<<<

Прекомерна тежина

Такође познат као БМИ , прорачун мери телесну масноћу особе на основу висине и тежине. Како се тренутно користи, БМИ скала дели одраслу популацију на   различите степене телесне масти  .

Одрасла особа  се сматра “прекомерном тежином” ако је њихов БМИ између 25 и 29,9, док је “здрава” или “нормална” тежина дефинисана као БМИ између 18,5 и 24,9, према америчким центрима за контролу и превенцију болести. БМИ од 30 или више се сматра гојазним.

„Права порука ове студије је да је  прекомерна тежина како је дефинисана БМИ  лош показатељ ризика од смртности, и да је БМИ генерално лош показатељ здравственог ризика и да га треба допунити подацима као што су  обим струка,  друге мере адипозности ( масти) и путање тежине“, рекао је први аутор студије, др Ајуш Висарија, лекар интерне медицине на медицинској школи Рутгерс Роберт Воод Јохнсон у Њу Брунсвику, Њу Џерси.

Међутим, ограничења студије отежавају утврђивање да ли су налази последица БМИ или других фактора, тврде стручњаци који нису били укључени у ново истраживање.

„Употреба речи ‘прекомерна тежина’ овде је погрешна, јер искључује свакога са БМИ изнад 30. Лаички речено, ‘прекомерна тежина’ би се нормално тумачило као свако ко има телесну тежину изнад ‘нормалне’ и укључивао би гојазне пацијенте, ” Рекао је. др. Баптисте Леурент, предавач медицинске статистике на Универзитету у Лондону, у саопштењу.

„Овај рад је открио недвосмислену везу између БМИ и морталитета, пре и после прилагођавања факторима ризика“, рекао је Леурент, који није био укључен у студију.

Поред тога, опсервационе студије могу показати само повезаност, а не узрочност, рекао је др. Роберт Х. Шмерлинг, виши уредник факултета за Харвард Хеалтх Публисхинг, филијалу Харвардске медицинске школе у ​​Бостону.

„Они су посматрали стопу смртности, али постоје и други исходи који су такође важни које нису посматрали, као што је квалитет живота или развој нових коморбидитета као што су нови случајеви дијабетеса или срчаних болести“, рекао је Шмерлинг, који није укључени у студију.

>>>-50% Цена – Званичан сајт<<<<

Смрт против болести

У новој студији,  објављеној у среду  у часопису ПЛОС ОНЕ, истраживачи су анализирали податке прикупљене о више од 554.000 нетрудних Американаца старости 20 и више година из  Националне анкете о здрављу  1999-2018 . и  амерички национални индекс смрти 2019. 

Лек нове генерације Ели Лилли повећава губитак тежине на 24%, што је највише икада виђено у испитивањима

Висариа и његов коаутор, др Соко Сетогуцхи, професор медицине и епидемиологије на Рутгерс Роберт Воод Јохнсон Медицал Сцхоол и Рутгерс Сцхоол оф Публиц Хеалтх, затим су упоредили нивое БМИ са смртним случајевима који су се десили у наредних 20 година.

Ризик од смрти је порастао за 18% до 108% за већину људи са БМИ већим од 27,5, рекао је Висариа, при чему се ризик повећавао како се тежина повећавала у кривини у облику слова У.

>>>-50% Цена – Званичан сајт<<<<

EasySlim

Шта је EasySlim и чему служи?

EasySlim чај за мршављење је дизајниран да помогне људима да изгубе тежину и постигну жељену фигуру. Овај чај најчешће садржи комбинацију биља и биљака које могу позитивно утицати на метаболизам, убрзати разградњу масних наслага, смањити апетит и побољшати варење. Као резултат редовног конзумирања EasySlim чаја, у комбинацији са здравим начином живота, исхраном и физичком активношћу, људи могу да остваре губитак тежине и остваре своје циљеве.

Индикације за употребу

EasySlim чај за мршављење препоручује се за следећа стања:

 • Када желите да смањите тежину и постигнете жељену фигуру.
 • Када одлучите да направите позитивне промене у свом начину живота и постигнете здравије тело.
 • Када већ једете здраво и редовно се бавите физичком активношћу, али желите да повећате своје напоре за мршављење.
 • Када треба да сузбијете апетит и контролишете грицкање између оброка.
 • Када тражите природни лек за побољшање метаболизма и варења како бисте убрзали сагоревање масти.

Која је опасност?

Прекомерна тежина носи значајне здравствене ризике. Вишак масти може повећати ризик од развоја озбиљних здравствених стања, као што су кардиоваскуларне болести, дијабетес типа 2, висок крвни притисак, одређене врсте рака и друге хроничне болести. Према Светској здравственој организацији (СЗО), гојазност је један од водећих узрока смрти и болести које се могу спречити широм света.

Као меродаван извор информација, можемо навести статистику Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) Сједињених Држава. Према ЦДЦ-у, више од 42% одраслих Американаца има прекомерну тежину или гојазност. Ово је значајан број који се временом повећава. Утицај прекомерне тежине на јавно здравље је озбиљан проблем који захтева хитну пажњу.

Како EasySlim функционише?

EasySlim чај за мршављење садржи посебно одабрану комбинацију биља и биљака које имају различита својства која помажу у процесу мршављења. Ово су неки од могућих механизама деловања ГоСлим чаја:

 • Појачајте метаболизам: неке од биљака у EasySlim чају могу убрзати метаболизам вашег тела. То значи да ваше тело може ефикасније сагорети калорије које конзумирате, што може довести до бржег губитка тежине.
 • Сузбијање апетита: Одређене компоненте EasySlim чаја могу имати седативни или засићујући ефекат, што помаже у сузбијању апетита и контролисању грицкања између оброка. Ово може помоћи у смањењу уноса калорија и губитку тежине.
 • Побољшано варење: Одређене биљке и биље у EasySlim чају могу позитивно утицати на пробавни систем, промовишући бољу апсорпцију хранљивих материја и побољшавајући опште функционисање желуца и црева. Ово вам може помоћи да се осећате лакше и да одржите здрав процес варења.

>>>-50% Цена – Званичан сајт<<<<

EasySlim састојци (састав)

Деловање сваког од састојака наведених у EasySlim чају за губитак тежине:

 • Резбарено воће : Резбарено воће обично укључује различито воће као што су јабуке, крушке, ананаси, итд. Богато је дијеталним влакнима, витаминима и минералима који могу побољшати варење, пружити осећај ситости и унапредити опште здравље. /
 • Плод коморача : Плод коморача може имати карминативне и антиспазмодичне ефекте, што може помоћи у смањењу надимања стомака и побољшању варења. /
 • Боровнице : Боровнице садрже антиоксиданте и фитокемикалије које могу позитивно утицати на здравље срца и метаболизам. 
 • Цвет камилице: Цвет камилице има антиинфламаторна и седативна својства која могу помоћи у ублажавању стреса и побољшању општег здравља. хттпс://пубмед.нцби.нлм.них.гов/28278496/
 • Корен кантариона : Корен кантариона се може користити за побољшање расположења и смањење анксиозности. 

>>>-50% Цена – Званичан сајт<<<<

Опасности, колико је ефикасан, предности EasySlim

EasySlim чај за мршављење нуди следеће потенцијалне предности:

 • Подршка за губитак тежине: EasySlim чај је специјално формулисан да вам помогне да постигнете и одржите здраву тежину. Његови састојци могу побољшати метаболизам, смањити апетит и разградити масти, што може допринети губитку тежине.
 • Повећајте енергију: Неки од састојака EasySlim чаја могу помоћи у повећању енергије и смањењу осећаја умора. Ово може бити од помоћи у одржавању активног начина живота и побољшању физичке активности.
 • Побољшано варење: Састојци EasySlim чаја могу позитивно утицати на пробавни систем, подстичући боље варење и апсорпцију хранљивих материја.
 • Антиоксидативна заштита: Одређене компоненте EasySlim чаја, као што су зелени чај или боровнице, садрже антиоксиданте који штите тело од штетних слободних радикала и унапређују опште здравље.

>>>-50% Цена – Званичан сајт<<<<

EasySlim како се користи, летак, упутства

У наставку, према упутству и упутству, наведене су контраиндикације, нежељена дејства, начин примене и чување лека.

Контраиндикације

Током трудноће и дојења, препоручује се избегавање употребе EasySlim чаја или било ког производа за мршављење због недостатка утврђене безбедности за бебу. Ако сте алергични на било који састојак ГоСлим чаја, избегавајте његову употребу и пажљиво прочитајте списак састојака. EasySlim чај се не препоручује деци и адолесцентима без консултације са педијатром.

Последице

EasySlim чај може имати контраиндикације за неке људе. Постоји ризик од алергијских реакција ако сте алергични на било који од састојака. Поред тога, неки састојци могу да ступе у интеракцију са одређеним лековима, па се саветује опрез.

Како користити, како узимати

EasySlim чај за мршављење треба користити према упутствима произвођача. Ово су опште препоруке за употребу:

 1. Прочитајте упутства: Прочитајте и пажљиво пратите упутства на паковању EasySlim чаја како бисте га правилно припремили и конзумирали.
 2. Одредите дозу: Придржавајте се препоручене дозе и избегавајте прекорачење да бисте избегли нежељене ефекте.
 3. Припремите чај: Припремите чај према упутствима на паковању, обично тако што ћете кесицу чаја потопити у врућу воду одређено време.

Како задржати

Чувати на хладном и сувом месту.

Резултат коришћења EasySlim

Резултати употребе EasySlim чаја за мршављење могу се разликовати у зависности од личности појединца. Ево неких од могућих резултата употребе ГоСлим чаја:

 • Убрзавање метаболизма: EasySlim чај може помоћи у повећању метаболизма у телу, што помаже да се убрза сагоревање калорија и губитак тежине.
 • Сузбијање апетита: Неки од састојака EasySlim чаја могу имати својства која помажу у смањењу апетита и контролишу жељу за ужином, што може помоћи у смањењу уноса калорија.
 • Побољшано варење: Одређене компоненте EasySlim чаја могу побољшати варење, смањити надимање и побољшати функционисање дигестивног система, доприносећи ефикаснијем варењу и апсорпцији хранљивих материја.
 • Хидратација тела: Неке варијанте EasySlim чаја садрже састојке који помажу у хидратацији тела и одржавању оптималног нивоа хидратације.
 • Повећајте енергију: Одређени састојци EasySlim чаја, као што су зелени чај или кофеин, могу помоћи у повећању нивоа енергије и подржавању активног начина живота.

Ево неколико мишљења стварних корисника

„Здраво свима, моје име је Карлос и желим да поделим своје искуство са EasySlim чајем. Као механичар, већину времена проводим на ногама и често се осећам уморно и немам довољно енергије. Након што сам почео да узимам EasySlim чај, приметио сам значајно побољшање у својој енергији и општем благостању. Такође сам приметио да сам изгубио неколико килограма вишка, што је био леп бонус. Чај је пријатног укуса и одличан је начин да останете здрави и у форми. Препоручујем га свима који траже природни лек за губитак тежине и повећање енергије.”

„Здраво, моје име је Марта и желим да поделим своје искуство са EasySlim чајем. Као мајка која остаје код куће, увек имам много посла, а мало времена за вежбање. Одлучио сам да пробам EasySlim чај и био сам пријатно изненађен резултатима. После неколико недеља употребе приметио сам смањен апетит и губитак тежине. Такође се осећам енергичније и активније. Укус чаја је веома пријатан и срећан сам што могу да одржавам своју фигуру без превише напора. EasySlim чај је постао мој свакодневни ритуал и са сигурношћу га препоручујем свима који желе да остваре своје циљеве мршављења.”

Komentiraj